1 ΔΣ Νέας Περάμου

1ο ΔΣ Νέας Περάμου- Τρέχει τρέχει το νερό

1ο ΔΣ Νέας Περάμου- Το νερό, το πολυτιμότερο αγαθό

Παρουσίαση του Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα το νερό, που υλοποιήθηκε από την Δ2 τάξη και τη δασκάλα Νεαμονίτου Μαρία τη σχολική χρονιά 2014-2015.

1ο ΔΣ Νέας Περάμου- Η τενεκεδούπολη…έγινε ανακυκλούπολη!

Παρουσίαση του περιβαλλοντικού προγράμματος με θέμα την ανακύκλωση, που υλοποιήθηκε από την Γ1΄ τάξη και την δασκάλα Ελένη Πίψου τη σχολική χρονιά 2014-2015.

1ο ΔΣ Νέας Περάμου- Η φύση ανήκει σε όλους

Δείτε την παρουσίαση του περιβαλλοντικού προγράμματος  που εκπονήθηκε από τους μαθητές των Δ1 & Δ2 του 1ου ΔΣ Νέας Περάμου και τις δασκάλες Έλενα Μπέλτση & Μηλάτου Παναγιώτα τη σχολική χρονιά 2012-2013 με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών γύρω από ζητήματα της καθημερινής τους πραγματικότητας, όπως εξοικονόμηση ενέργειας, ανακύκλωση, αστικό πράσινο, διατήρηση βιοποικιλότητας.

1ο ΔΣ Νέας Περάμου- Το σχολείο μου… το δεύτερο σπίτι μου

Δείτε την παρουσίαση του περιβαλλοντικού προγράμματος με τον τίτλο “Το σχολείο μου… το δεύτερο σπίτι μου”, που εκπόνησε η Ε2 τάξη του 1ου ΔΣ Νέας Περάμου με τη δασκάλα της Ελένη Πίψου τη σχολική χρονιά 2012-2013 με  στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε ζητήματα ποιότητας ζωής στο χώρο του σχολείου.

Leave a comment