4 ΔΣ Ασπροπύργου

 

Η συμμετοχή του σχολείου στο Φεστιβάλ Σχολικών Δραστηριοτήτων 2013 με τα Προγράμματα “Οι φίλοι μας τα ζώα- Η πανίδα του τόπου μας” των Β1 και Β2 με τις δασκάλες Δήμητρα Νερούτσου και Τριανταφυλλιά Πουλαράκη και “Φυτά της Αττικής” των Γ1΄, Γ2΄ και Στ΄ με τους εκπαιδευτικούς Μαρία Αθανασίου, Αργυρώ Μαρίνη και Γιώργο Νικολόπουλο.

image002     image059

image134     image138

 

4ο ΔΣ Ασπροπύργου- Ο κήπος μας

Παρουσίαση των κυριότερων φυτών της ελληνικής χλωρίδας από τους μαθητές της Δ2 τάξης και τις εκπαιδευτικούς Μαρία Αθανασίου και Μαρία Αναστασίου στα πλαίσια του περιβαλλοντικού τους προγράμματος για τον σχολικό κήπο, που υλοποιήθηκε τη σχολική χρονιά 2012-2013.

4ο ΔΣ Ασπροπύργου- Προγράμματα Ευέλικτης Ζώνης

Τα περιβαλλοντικά προγράμματα για τα Φυτά της Αττικής και την Κομποστοποίηση, που υλοποιήθηκαν στα πλαίσια της ευέλικτης ζώνης τις σχολικές χρονιές 2012-2013 και 2013-2014 από την Δ2 τάξη του 4ου ΔΣ Ασπροπύργου με τους εκπαιδευτικούς Μαρία Αθανασίου, Περικλή Κωνσταντόπουλο και Μαρία Αναστασίου.

4ο ΔΣ Ασπροπύργου- Ανακύκλωση

Καλλιτεχνικές κατασκευές στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος, που υλοποιήθηκε από την Στ΄ τάξη του 4ου ΔΣ Ασπροπύργου τη σχολική χρονιά 2013-2014.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s