1 ΔΣ Άνω Λιοσίων

Το περιβάλλον κι εμείς- 1ο ΔΣ Άνω Λιοσίων

Ένα παραμύθι γραμμένο με πολλή αγάπη από τα παιδιά του Γ3 και τη δασκάλα τους Κωνσταντίνα Σύρμα σαν αποτέλεσμα από την ευαισθητοποίηση που προέκυψε στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος με τίτλο “Το περιβάλλον κι εμείς” που υλοποίησε τη σχολική χρονιά 2012-2013.

1ο ΔΣ Άνω Λιοσίων- Παραμύθι για τη θάλασσα

Το αποτέλεσμα του Περιβαλλοντικού Προγράμματος με θέμα τη θάλασσα, που υλοποίησε η Γ1 τάξη του 1ου ΔΣ Άνω Λιοσίων τη σχολική χρονιά 2013-2014 με τη δασκάλα του Κωνσταντίνα Σύρμα και ψηφιοποίησε με τη συνεργασία του δασκάλου της Πληροφορικής Βασιλείου Νάκα.

1ο ΔΣ Άνω Λιοσίων- Λαχανόκηπος

Περιβαλλοντικό πρόγραμμα για τον σχολικό κήπο υλοποιημένο τη σχολική χρονιά 2013-2014 από τις Α΄ τάξεις του σχολείου και τις δασκάλες τους Κριαρά Αγγελική, Ποντικάκη Αικατερίνη και Μαυρούλη Αναστασία.

1ο ΔΣ Άνω Λιοσίων- Ανακύκλωση

Στιγμιότυπα από τις βιωματικές δράσεις του περιβαλλοντικού προγράμματος που υλοποίησαν οι Ε και ΣΤ τάξεις με τους δασκάλους Σπύρο Αγγουρά και Ζαφείρη Μακρίδη, καθώς και η Γ τάξη με τη δασκάλα της Κωνσταντίνα Σύρμα τη σχολική χρονιά 2013-2014. Περιλαμβάνονται εγκατάσταση κάδων ανακύκλωσης στις τάξεις, δημιουργία αφίσας, παρασκευή ανακυκλωμένου χαρτιού, επίσκεψη στην Εταιρεία Ανακύκλωσης Αλουμινίου, εικαστικές κατασκευές και εγκατάσταση αυτοσχέδιου κομποστοποιητή στον κήπο του σχολείου.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s